ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Security Cameras!

Posted by SBZ Systems 26/06/2012 0 Σχόλια

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ SECURITY CAMERAS ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η

ΠΕΝΝΥ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΙΡ 82.145.209.54

Η SECURITY CAMERAS ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6125 888, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!


Η Security Cameras προσφέρει ένα πλήρες σετ με κάμερα, καλώδιο και τροφοδοτικό, σε έναν τυχερό που θα προκύψει μέσα από τον καινούριο διαγωνισμό της σελίδας μας!

To σετ περιλαμβάνει αναλυτικά:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις το παραπάνω εξαιρετικό σετ, θα πρέπει να κάνεις 2 πράγματα. Πρώτον, να κάνεις like στην καινούρια σελίδα της Security Cameras στο Facebook και δεύτερον να αφήσεις το σχόλιό σου στο κάτω μέρος αυτής εδώ της σελίδας, συμπληρώνοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα έγκυρο email (το οποίο δεν εμφανίζεται δημόσια), ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου σε περίπτωση που είσαι ο μεγάλος νικητής!

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 26/6/2012 μέχρι και τις 26/7/2012, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Security Cameras στο Μαρούσι, στις 28/7/2012, ημέρα που θα ανακοινωθεί και ο μεγάλος νικητής!

Καλή επιτυχία!

Ακολουθούν οι όροι του διαγωνισμού:

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο www.securitycameras.gr, των εταιρειών που χορηγούν τα δώρα, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.

2. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να δηλώσει έγκυρη διεύθυνση email.

β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας "like" στη σελίδα του www.securitycameras.gr στο Facebook ΚΑΙ αποστολή σχολίου κάτω από τη σελίδα του διαγωνισμού στο www.securitycameras.gr. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί και στις δύο ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

γ) Το έπαθλο του διαγωνισμού αποτελείται από 1 πλήρες σετ ασφαλείας, το οποίο περιλαμβάνει κάμερα, καλώδιο και τροφοδοτικό.

δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 26/06/2012 έως και την 26/07/2012 στις 0:00 τα μεσάνυχτα. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 28/07/2012 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν το όνομα του νικητή στο www.securitycameras.gr, αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.

4. Ο νικητής αναδεικνύεται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη του www.securitycameras.gr, και ειδοποιείται μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει υποβάλλει, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του.

5. Ο νικητής ανακοινώνεται σε σχετικό post στο www.securitycameras.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του www.securitycameras.gr στα social networks.

6. Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του www.securitycameras.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 5 ημέρες από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το www.securitycameras.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθούν και 3 αναπληρωματικοί νικητές, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.

7. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 10 ημέρες από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.

8. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί να του αποσταλεί το δώρο του, επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής με κούριερ.

9. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.securitycameras.gr. Σε καμία περίπτωση αλλαγή, ακύρωση ή τροποποίηση των όρων και των παραμέτρων που αφορούν στο έπαθλο του διαγωνισμού δεν πραγματοποιείται με ευθύνη του www.securitycameras.gr, αλλά βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τη διοργανώτρια εταιρία.

10. Το www.securitycameras.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

11. Το www.securitycameras.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

12. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο www.securitycameras.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν το www.securitycameras.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.

13. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό του www.securitycameras.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το www.securitycameras.gr.

14. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι σε περίπτωση που έχουν διαγράψει την/τις ηλεκτρονική/ές διεύθυνση/εις από την λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έπεται και την εκ νέου εισαγωγή της/των ηλεκτρονικής/ών διεύθυνσης/εων στην λίστα αυτή.

15. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Σχόλιο